Kwb-lokaal


Sinds 1988 beschikken we dankzij de inzet van het vroegere kwb-bestuur over een eigen lokaal aan de Schuurveldstraat in Oosterwijk.


Dit is een bescheiden lokaal dat uitermate geschikt is om vergaderingen, en allerhande niet al te grote bijeenkomsten en te organiseren (max ongeveer 120 man).
Het bestaat uit een zaal met toog, een keuken en enkele kleedkamers. Er is een ruime parking aanwezig en aanpalend ligt een voetbalveld waarvan men ook gebruik kan maken. Het lokaal grenst niet aan de openbare baan, wat bij een activiteit de nodige rust en privacy biedt.

 

Jaarlijks leggen we in de maand juni tijdens onze planningsvergadering de datums van onze eigen activiteiten vast, waarna andere verenigingen en ook privé-personen de mogelijkheid krijgen om op de vrije dagen het lokaal te reserveren.

 

In de mate van het mogelijke trachten we regelmatig ons lokaal te verbeteren, aangenamer te maken en vooral praktischer. Zo werd er in het verleden reeds geïnvesteerd in nieuw meubilair (tafels, stoelen en barkrukken) en wordt er voor de keuken regelmatig nieuw materiaal aangekocht.
Ook in de nabije toekomst zijn er nog veranderingen gepland die het comfort ten goede zullen komen.

 

Het onderhoud van het kwb-lokaal en de verbeteringen vergen een grote inspanning van het bestuur van kwb-Oosterwijk maar dit komt ook de andere verenigingen uit Oosterwijk en onze leden ten goede.
Handige Harry’s (leden en sympathisanten) mogen trouwens altijd een handje toesteken bij onze onderhoudsactiviteiten, zij worden met open armen ontvangen!


Als u het lokaal wenst te huren, neem dan contact op met een bestuurlid
of stuur een mail naar kwboosterwijk@gmail.comKlik op de onderstaande link om de bezetting van het kwb-lokaal te bekijken.


Bezetting